SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Muri Enikő és a pénzügyeid...

Himer Csilla [cikkei] - 2011-09-19
Avagy mi köze a tavalyi X-faktor szériában feltűnt tehetséges énekes lánynak a Te jólétedhez? Olvasd el a postot, és meglátod - avagy 1 perc hízókúra a pénztárcádnak... (Vigyázat, önfejlesztés következik!)
Muri Enikő és a pénzügyeid...

Szombaton, ha csak egy villanásnyira is, de az előzetesben megjelent Muri Enikő is az X-faktorban. Nem tudom, mennyire emlékszel az X-faktor előző szériájára, de Enikő abban is az esélyesek között futott. Éppen a célegyenesbe fordulásnál, a legjobb 12-be jutásnál esett ki a versenyből. Akkor azt mondta, hogy nincs tovább, ő többet nem  énekel sosem.

Aztán egyszer csak arról beszélt a Reggeliben, hogy azért mégiscsak átgondolta a dolgot, és énekel tovább, mert az élet sem áll meg. Ez már egy pluszpont volt neki.

Szombaton este pedig azt láttam, hogy újra kiállt megméretni magát. Ugyanabban a versenyben, ugyanaz elé a négy mentor elé, ugyanaz előtt a közönség előtt. Na, ez már civil kurázsi, kitartás és elkötelezettség.

Mi ebből a tanulság a Te pénztárcád felhízlalása szempontjából? 

  1. akármi történik is, akárhogy nem jönnek is össze a pénzügyeid, akármit szúrtál is el, az nem kudarc! Ne életed tönkremenetelét, bukást láss benne, hanem hibát. Azt meg csinál mindenki.
     
  2. ha már egyszer hibáztál, tanulj belőle! Vond le a tanulságokat, gondold végig, mit toltál el, hogy tudd, legközelebb mit kell majd másképp, máshogyan csinálnod - de azt legalább mindenképpen tudni fogod, hogy hogyan ne csináld legközelebb Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page..  Nehezen tudom elképzelni, hogy pl. Enikő is úgy merne most odaállni a zsűri elé, hogy az elmúlt egy évben semmit sem foglalkozott az énektudása fejlesztésével. Biztos vagyok benne, hogy a tavaly elhangzott mentori tanácsok voltak a legfontosabbak, aminek a mentén nekifogott a munkának, teljesítménye javításának. Ezt mindenképpen tanuld el tőle!
     
  3. és legfőképpen ne add fel! Nincs akkora hiba, ami egyenlő lenne a totális bukással, tehát ha a padlón érzed is Magad, mindig fel lehet állni. Ha valami pénzügyi téren nem jött össze, pl. lenulláztad valamelyik befektetésedet, akkor nem az a megoldás, hogy többet az életben nem fektetsz be, mert még most sem tud senki olyan pénzügyi konstrukciót mutatni, ami jövedelmezőbb lenne a befektetéseknél. A megoldás az, hogy levonod a konzekvenciákat, és utánanézel, hogy mit rontottál el - és tanulsz!

Ha érdekel a cikk folytatása, akkor nézz szét itt!

Himer Csilla


Himer Csilla
Kisvállalkozások kreatív kontrollingja

Elérhetőségem:
Honlap: http://www.zsebedremegyek.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja