SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi vállalkozás bemutatkozója - TOLNADEBT Céginformációs és Követeléskezelő Kft.

Török Ágnes [cikkei] - 2016-08-23
Magánszemélyek sok esetben kerülnek hitelcsapdába akár egy lakás vagy egy autó, vagy személyi hitel kapcsán. A végrehajtás előtt vagy alatt lévő hitelek esetében a dokumentumok átnézése után valós megoldást próbálok találni. Ez olyan útvesztő, melyben én otthonosan mozgok.
Családi vállalkozás bemutatkozója - TOLNADEBT Céginformációs és Követeléskezelő Kft.

Mi a Vállalkozás neve?  

TOLNADEBT Céginformációs és Követeléskezelő Kft.

Mivel foglalkozik a vállalkozás?

Vállalkozások részére céginformáció és kintlévőségkezelés, magánszemélyek részére jogsegély szolgálat.

A vállalkozások életében sokszor a vevők nem, vagy késve fizetnek, itt tudok segítséget nyújtani, hogy a likviditásukat ne veszélyeztesse az, hogy az elvégzett munka ellenértékét nem kapják meg.

Magánszemélyek sok esetben kerülnek hitelcsapdába akár egy lakás vagy egy autó, vagy személyi hitel kapcsán. A végrehajtás előtt vagy alatt lévő hitelek esetében a dokumentumok átnézése után valós megoldást próbálok találni. Ez olyan útvesztő, melyben én otthonosan mozgok.

Úgy is mondhatnám, hogy mi vagyunk a mentőöv, az utolsó szalmaszál a bajbajutottaknak. Napjainkban a behajthatatlan követelések olyan gyakoriak a vállalkozások körében, hogy akár járványosnak is mondhatjuk. A magánszemélyek pedig a vég nélküli és egyre növekvő adósságoktól fuldokolnak. Nos, mi éppen azért vagyunk, hogy nekik segítsünk. 

Mikor indult a vállalkozás?

Mondhatni karácsonyi ajándék vagy meglepetés volt a cég, mert tavaly december közepén indultunk, ketten a férjemmel és a gyerekek szurkolásával. 

Hogyan segíti a vállalkozásod az ügyfeleidet?

A vállalkozások a segítségemmel a pénzükhöz juthatnak, a magánszemélyek megegyezésre juthatnak a hitelezőikkel. Az önállósodás előtt majd húsz évig dolgoztam adósságbehajtóként, illetve követeléskezelőként kifejezetten erre szakosodott multicégeknél, a szolgáltató iparban és a banki szektorban is. Olyan ügyekben is eredményes tudtam lenni, amit már régen reménytelennek, vagy ahogyan a szakmai zsargonban mondani szokták “döglöttnek” véltek. A szakmában eltöltött húsz év igen sok mindenre megtanított és így jól kiismerem magam és biztosan eligazodok a banki dokumentumok, apró betűk és üzletszabályzatok világának útvesztőiben. Emellett több helyen annak idején nem volt előttem követeléskezelő, a nulláról építettem fel egy jól működő rendszert, ez is inspirált abban, hogy ez a saját vállalkozásomban is kipróbáljam magam. 

Hány gyermeked van?

Két gyermekem van, Julianna szeptemberben lesz 9 éves, Márton novemberben 7. A vállalkozás indulásakor 8 és 6 évesek voltak. 

Hogyan tudod összehangolni a vállalkozás a családi feladatokkal?

Sokszor akkor dolgozom, ha alszanak. A gyerekek időbeosztásához igazítom a saját teendőimet. 

Ki segít abban, hogy a vállalkozásodra is legyen időd a család mellett?

A férjem, aki társtulajdonos a cégben.

Szeretnéd a későbbiekben gyermekeidet “bevonni” a vállalkozásba?

Igen! Sokat beszélgetünk erről itthon, azt látom rajtuk, hogy saját ötleteik vannak, bízom benne, hogy pozitív példát fognak látni és bátrabban fognak vállalkozni ha felnőttek lesznek. 

Mennyi időt foglalkozol a vállalkozással egy héten?

Sajnos túl sokat, jelenleg többet, mint korábban a 8 órás főállásomban... 

Volt olyan pillanat, mikor úgy érezted, hogy feladod?

Az önállóság sokkal több bizonytalansággal, kiszolgáltatottsággal és rizikóval jár, de mégis, a bajban és az örömben egyaránt a magam ura vagyok és megvan - legalábbis időnként - az az érzésem, hogy én, pontosabban mi a férjemmel irányítjuk az életünket. Persze nagyon gyakran érzem úgy, mintha egy hullámvasúton ülnék: egyik nap azt gondolom, hogy feladom, mert nem megy, a másik napon egy szóval, egy gesztussal új erőt ad a családom és vannak barátaink is akik legalább egy meghallgatással mellettem állnak. 

Egyéb:

Nagyon szeretek fotózni. Mivel nap mint nap járom a megyét, sok szépséget látok, a saját és talán a mások örömére indítottam egy olyan Facebook oldalt is, ahova a képeimet töltöm fel, ez a Tolna Megye képalbum. 

Elérhetőségek:

Honlap: www.tolnadebt.hu

Facebook oldalak: https://www.facebook.com/Tolnadebt-Kft-613064235498330/

https://www.facebook.com/tolnamegyekepekben/

Szeretnéd te is bemutatni saját családi vállalkozásodat? Küldd el nekünk a bemutatkozó leveled a Családinet felhívása alapján, részletek itt: Megjelenési lehetőség családi vállalkozásoknak és vállalkozó szülőknek

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja