SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi vállalkozás bemutatkozója - Peggy Baby alapötlet, avagy hogy született meg a márka

- 2016-08-22
A nevem Molnár Peggy, két kislány édesanyja vagyok. Mint minden édesanya, én is a legjobbat akarom gyermekeimnek, így jött létre az a Peggy Baby nyálkendő koncepció, amit más édesanyáknak is szeretnék elérhetővé tenni.
Családi vállalkozás bemutatkozója - Peggy Baby alapötlet, avagy hogy született meg a márka

A nevem Molnár Peggy, két kislány édesanyja vagyok. Már az első lányom fogzásakor is állandó problémát jelentett a megfelelő nyálkendő beszerezése. Nem azért, mert nem lehetett kapni, hanem azért, mert mindegyikből hiányzott valami. Vagy nem lehetett úgy vasalni, ahogy akartam a rányomott minta miatt, vagy nem volt elég kellemes puha az anyaga, vagy kiszakadt a patent és még sorolhatnám.
Már abban az időben megfordult a fejemben, hogy a saját igényeimre szabva kellene nyálkendőt piacra dobni, de az akkori munkám mellett erre nem volt lehetőségem. Aztán 2013 őszén megszületett második kislányom és vele együtt a Peggy Baby nyálkendő gondolata. Mint minden édesanya, én is a legjobbat akarom gyermekeimnek, így jött létre az a Peggy Baby nyálkendő koncepció, amit más édesanyáknak is szeretnék elérhetővé tenni.

A koncepció 2014-ben forrta ki magát annyira, hogy 2015. januárjában nyílhatott meg a webshop. Az elején kizárólag a nyálkendőket lehetett megvenni, aztán jött hozzá a sapka, a fejkendő, fejpánt, kalap. Mostanra már a szetteket lábmelegítőkkel is ki lehet egészíteni, ami egy nagyon széles körben kihasználható ruhadarabja a babának.

Azt gondolom, hogy óriási szerencsém van abban, hogy a korábbi munkahelyemen megtanult és megtapasztalt üzletmenetet sikerült beépítenem a mindennapi működésembe. Egy nagyvállalat persze egészen más, összehasonlíthatatlan dimenziókban működik, mint egy kisvállalkozás gyerek mellett, de mégis azt mondom, hogy az ott szerzett tudás felbecsülhetetlenül sokat ér a webhsop működtetésében.

Persze nagyon sokszor nehéz a gyereknevelést összehangolni az üzlettel, bizonyos munkafázisokat későn este, fektetés után végzek, mert máskor nem tudom megcsinálni.

De mindenért kárpótol az a rengeteg visszajelzés, amit édesanyáktól kapok a termékeket illetően. Csodálatos képekkel, kedves üzenetekkel fejezik ki elégedettségüket, ami mindig nagyon nagy örömmel tölt el és erőt ad az újabb csodák kitalálásában.

Weboldal: www.peggybaby.hu

Facebook: www.facebook.com/peggybabywebshop

 

Szeretnéd te is bemutatni saját családi vállalkozásodat? Küldd el nekünk a bemutatkozó leveled a Családinet felhívása alapján, részletek itt: Megjelenési lehetőség családi vállalkozásoknak és vállalkozó szülőknek

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja