SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Együtt az életért V.

Verzár Éva [cikkei] - 2009-03-17
Hét pötty! Kérem, tessék örvendeni, mert hét pötty formálódik, alakul, s hogy Isten lélekkel is megáldja őket, íme egy csokor kívánság, szívből jövő gondolat a családtól, barátoktól...
Együtt az életért V.

hannaMert jó, ha nagy az ember családja. Kata e kiváltságosok közé tartozik: két nagymama, számos nagynéni, unokatestvér, új családja, sógornő, s a barátok is családtagok, hisz a szeretet csak szaporodik annál, aki tud adni. Kata tud adni, talán ezért is kap...

A kívánságok, amelyek ki tudja hogyan, hogyan nem, egyszercsak "berepültek" a postaládámba, a szél szárnyán, vagy gólya kopogtatta hosszú csőrével a leveleket és a címzettet, itt vannak, hogy erőt adjanak Katának, mert a hét pötty közül kedden - vagyis ma - a mama pocakjába kerülnek egy jó doktor bácsi segítségével. A kívánságokhoz csatlakozik a CsaladiNet közössége, s ha megengeditek nekem, az olvasótábora.

"A testvér az a lény, akit először nem értesz, majd bosszant, aztán szereted, végül pedig hallatlanul BÜSZKE leszel rá."

Drága Nővérem!

Amin Te most keresztülmész, csodálatos, reménnyel teli, mégis valamennyire megterhelő, és nekem minden okom megvan arra, hogy olyan büszke legyek Rád, mint még senki másra ezen a világon.
Minden nap, a nap minden percében imádkozom érted/értetek és óriási szeretettel várom azt az icipici lényt, akinek remélem semmi más vágya nincs, mint hogy első lakója legyen a pocakodnak és általad lássa meg a napvilágot, és Neked mondhassa ki a legszebb szót a Földön: Édesanyám...
Sok kitartást kívánok Nektek és bár én semmi mást nem tudok tenni értetek, csak mérhetetlenül szeretni benneteket, remélem ez elég ahhoz, hogy soha ne adjátok fel!

És végül még valami! Emlékszel mit ígértél anyának kb. 20 éve? 100 kistestvér... Hát én még a századikat is éppen olyan lelkesedéssel és szeretettel várnám, mint az útja elején járó legelsőt!

Hajrá!

Kedves Kata!

Az élet nem leányálom de szép! Igaz?
Ismerlek, és tudom, hogy mindezek ellenére amin az elmúlt egy évben átmentél, te is így gondolod!
Hogy mikor lesz kerek az élet? Mindenkinek talán máskor és másképp. Én most már elmondhatom, hogy kerek az életem, de azt is tudom, hogy neked/tek is egy babával lesz kerek. Teljes szívemből kívánom, hogy előbb a hasad, aztán az életetek is kerekké váljon.

Szoktam néha mondani, hogy mindenkinek megvannak a maga terhei, „keresztjei”. Nekem, neked, és a földön minden embernek. Nálatok ez lenne a kereszt? Nem, ezt nem hiszem! Inkább úgy gondolom, hogy ez egy akadály csupán. Az akadályoktól leszünk erősebbek, keményebben tudjuk ezután elviselni a fájdalmat, de jobban tudunk örülni, szeretni, megbecsülni. Megtanuljuk a „bajban” még jobban szeretni egymást, még ha nehéz is sokszor, megérteni a másik érzéseit. Megtanulunk tiszta szívből hálát adni a Jóistennek.

Azt mondtad nekem, kb. 10 évvel ezelőtt (még kimondani is szörnyű ezt a számot), hogy amikor felvételiztünk a fősulira és láttál, azt gondoltad, de jó lenne, ha egy ilyen barátnőd lenne! És lett! Én köszönöm, hogy lehetek a barátnőd, és köszönjük neked és férjednek azt a szeretetet, amit „kiss” családom felé sugároztok!
Mi nemcsak akkor vagyunk barátok, amikor áztatjuk a hátsónkat a Balatonban, vagy örültünk egymásnak, amikor férjhez mentünk, hanem akkor is, amikor valami nagyon fáj. Nem feltétlenül kell ehhez telefonálni a másiknak, vagy meglátogatni, ehhez nem kellenek szavak, lehet közöttünk 250 km is akár, de belül tudom, hogy bármikor számíthatok rád. És te is rám!
Éppen ezért mert a barátnőm vagy, megértelek, átérzem örömöd, reményed, fájdalmad, szomorúságod. Mert szeretlek. Úgy ahogy vagy! Az állandó kaparászásoddal (vállad), és most is hozzádvágnék egy párnát, mert valószínű most is ezt csinálod! A vizes poharaddal az ágy lábánál, a tejfölös lecsóddal, a mondókáiddal, amelyek előtörnek belőled, ha gyerekkel találkozol. De így van jól!

Nem tudom megfogalmazi a kívánságaimat feléd/tek, mert már én is nagyon izgulok, hiszen holnap vagy 3 nap múlva itt a nagy nap!
Csak annyit tudok, hogy JÓ EMBER VAGY, és egy jó emberhez mentél feleségül.
A jó embereknek pedig boldogság jár!
És ha a boldogsághoz a baba hiányzik, imádkozom! És hajrá hímivarsejtek!!!!! Gyerünk, csapjatok a lovak közé!!!

Eszter

Szia, Kedves Humán Barátném!

Mikor felkerestek az ötlettel, hogy írni kéne neked pár sort, egyből egy csomó gondolathanna_luca kezdett kavarogni a fejemben. Mit is írhatnék, hogy ne legyen egy nagy össze-visszaság, mert rengeteg dolgot tudnék írni Neked. Azt, hogy örülök annak, hogy a barátnőd lehetek már ennyi éve, igaz, hogy ritkán találkozunk, de mindig tudjuk, mi van a másikkal. Azt, hogy örülök annak a főiskolai négy évnek, amit együtt töltöttünk boldogságban, vidámságban, szomorúságban és néha kisebb vitákkal (főleg mikor menstruáció előtt álltam - Mi van Benkő? Meg fog jönni? :-)) ). Hogy örültem, amikor végre megtaláltad a párod és ott lehettem az esküvőtökön és a lakodalomban! Annak is örülök, hogy elkezdtétek a saját házatokat építeni együtt, boldogságban. Nem örültem annak, hogy teltek a hónapok és nem lettél terhes, de aztán kiderült miért. Most viszont írhatom azt, hogy örülök, mert nem adtad/adtátok fel és belevágtatok a lombikprogramba, ami mindkettőtöknek megpróbáltatás, de had legyek elfogult és részlehajló kissé, szerintem Rád nagyobb teher hárul. Viszont az öröm is nagyobb lesz, mert benned fog fejlődni az a pici kis élet, mely kettőtök gyümölcse. (Most igazán költői voltam, csak tanultam Tőled valamit a négy év alatt. Nagyon sok mindent tudnék még írni Neked, akár oldalakat is, de tudod, hogy mindig gondolok Rád/Rátok és bármikor számíthatsz rám mindenben, mert

BARÁTOK vagyunk és szeretlek Téged.
Végezetül:

"Barátaim merészsége mindig azzal a hittel töltött el,
hogy én is részese voltam barátságuknak."


"A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem az a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és megbízik benned."

Puszillak: Benkőci

Bumbuskáék!

Nem az a lényeg, hogy kezdődik, hanem az hogy hogyan végződik...
Csoda létezik, minél nehezebben jön el, annál kellemesebb. Nálatok jobban senki se érdemli meg.
Egyet ne feledjetek: a család mindig mellettetek áll, ha kell egy jó szóval, egy pizzával vagy egy tábla csokival.

Sógor-kisasszony

Ágnester!

Engedd áramolni a csít! A sok pozitív energiát és gondolatokat!

Mások szeretete feléd tart észrevétlen hömpölygéssel. Ne siettesd jöttét, ami személyesen a tiéd, rád talál. Várd nyitott szívvel, egész sorsoddal, egész életeddel.

Rájöttem, hogy a keresés ugyanolyan érdekes lehet, mint maga a találkozás. Feltéve, hogy legyőzzük a félelmet.

A Fény Harcosa csataközben kap váratlan ütéseket. Megérti, hogy a háború során az ellenség megnyer egy-egy csatát. Amikor ilyesmi történik, nyalogatja a sebeit, és megpihen, hogy egy kicsit összeszedje az erejét. De utána azonnal újra harcba áll, hogy megküzdjön az álmaiért.

A harcos valódi bajtársai minden pillanatban mellette állnak, a nehéz és könnyű időkben egyaránt.

Kata! Szívünk összes szeretetével kívánjuk, hogy mielőbb átélhesd a világ legcsodálatosabb érzését: az Anyaságot.
Szeretünk: a Makkok.

Szia Kata.

Csak azért írok, hogy boldogságot és sok-sok kitartást kívánjak neked. Nagyon szorítok, és remélem, nem kell már sokáig várnotok a csodára. Egy Victor Hugo idézetet adnék útravalónak neked, ha megengeded:

"Légy hasonló az égen szálló madárhoz... aki a törékeny gallyon megpihenve átéli az alatta tátongó mélységet, mégis vígan énekel, mert bízik szárnyai erejében."

Minden jót és szép életet!

Norci

Kata Édesanyja messziről érkezik, de mellette lesz, hogy segítsen, mert ő tudja, mit jelentenek a csillogó szemek. Évtizedek óta kucorog a kisszéken, s nem megy ki addig - mert óvó néni -, míg minden gyerek el nem alszik az alatt az idő alatt, amíg mesél...

Apa, após? Biztosan ők lesznek az elsők, akik megtanítják a kicsit/kicsiket független attól, hogy lány vagy fiú, miként kell fogni a fogót, s ha kényeztetésre kerülne a sor, elsők lesznek, erre jelentkezniük talán nem is kell.

Együtt az életért I.
Együtt az életért II.
Együtt az életért III.
Együtt az életért IV.
Együtt az életért VI.
Együtt az életért VII.
Együtt az életért VIII.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja