SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Rizstészta zöldséggel

Családinet [cikkei] - 2009-04-21
Gyorsan elkészíthető egytálétel. Egészséges, laktató, és még ráadásul nem is hizlal. Azok a szerencsések pedig, akik nem kényszerülnek soványító kúrára, bármilyen ázsiai ízvilágú húsétel mellé ehetik köretnek is.
Rizstészta zöldséggel

Hozzávalók:
tészta
egy marék rizstészta
egy marék zöldség (lehet mirelit is, a Findus termékei kiválóak, csak igen drágák):
néhány szem zöldborsó, pár karika sárgarépa, egy-két virág brokkoli, vízigesztenye, bíbcsíra, bambuszrügy, ki mit szeret, és mije van otthon
egy evőkanál szójaszósz
néhány csepp chiliszósz

Elkészítés:

A mirelit zöldségeket vékonyan kiolajozott (mire jó az olajspricni?) wokba öntöm, 7-8 perc alatt roppanósra párolom. Ezenközben egy tálba beletördelem a rizstésztát, lobogó forró vízzel leforrázom, majd szintén 6-8 perc múlva leszűröm. Amikor a zöldség jó, hozzákeverem a tésztát, ráöntöm a szójaszószt, a chiliszószt, visszafogottan megsózom, átforrósítom és tálalom.

Forrás: http://fakanal.freeblog.hu/archives/2008/02/02/Rizsteszta_zoldseggel/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja