Kukoricapuffancs
Hétvégén salátával tálaltam - a diéta jegyében -, ma a fiúk sült virslivel ették, de húsgombóchoz is remekül el tudom képzelni, esetleg szószokkal is, tejföllel meg pláne! Fő a kreativitás!
Hozzávalók:
1 doboz kukoricakonzerv, lecsöpögtetve
12 dkg liszt
1 tojás
1 teáskanál sütőpor
1,5 dl tej
só, bors
egy csokor petrezselyem
Elkészítés:
A lisztbe belekevertem a sütőport, a sót, hozzáadtam a tojást és a tejet, alaposan összekevertem. Ekkor kerül bele a kukorica és a (sok) apróra vágott petrezselyem. Ha akad kéznél egy-két szál újhagyma, azt se féljünk belekarikázni! Sűrű tésztát kell kapjunk. Kevés olajon, telfon serpenyőben sütöttem, kis lángon, nehogy úgy járjak, hogy a puffancsok teteje megég, a belseje pedig még krémes.
Forrás: http://fakanal.freeblog.hu
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Közösségi hozzászólások: