SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Boris Becker nászúton a Francia Riviérán

Üstöky Viktória [cikkei] - 2009-06-30
A világhírű német teniszező nemrég vette feleségül a holland modellt, Lilly Kerssenberget Svájcban, egy Saint Moritz - i luxushotelben.
Boris Becker nászúton a Francia Riviérán

Boris BeckerA szertartáson csak a család és a közeli barátok voltak jelen, beleértve Barbarát, a teniszező volt feleségét, fiainak édesanyját. Jelenleg egy luxusjacht fedélzetén tartózkodnak a Francia Riviérán. Boris fiai, a 15 éves Noah és a 9 éves Elias is részt vesznek az úton.

A két sztár még 2005-ben kezdett el találkozgatni egymással, majd 2008-ban rövid időre szakítottak. A teniszcsillagnak eközben volt egy rövid viszonya Alessandra Meyer Wöldennel, akit el is jegyzett, de később felbontotta és visszatért Lillyhez.



A többször Grand Slam - győztes teniszcsillag kedveli a színesbőrű hölgyeket, korábbi kapcsolatai is ebből a típusból kerültek ki. Első feleségétől, a modell Barbara Feltustól viharos jelenetek közepette vált el. Legutolsó vesztes wimbledoni játszmája után az orosz – algériai származású Angela Jermakovával keveredett futó viszonyba egy étteremben, amelynek következményeként megszületett kislánya, Anna 2000-ben. Becker nem ismerte el az apaságot, pedig a kislány megszólalásig hasonlít rá. Végül hivatalos DNS-vizsgálat támasztotta alá az apaságot.
A teniszező egy ideig Sabrina Setlur énekesnővel is járt.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja