SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Poláris Világ Jósda

Családinet [cikkei] - 2010-03-25
 [X]

Sokszor van szükségünk az "Igen -Nem" jellegű, eldöntendő kérdésekre adott válaszokra. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, kérdezd meg tőlünk!
Poláris Világ Jósda

Szeretnéd jobban érteni életed változásait?  Érdekel az ezotéria és a jóslás?

Legyél kezdő, vagy profi jós(nő), egy olyan eszközt kapsz a Poláris világ jóskártya által, mely paradigmaváltó élményt ad. A Poláris világ jóskártya a XXI. század spirituális emberének kezére áll, s észjárását követi. A nyugati – zsidó-keresztény – mágia és misztika letisztult jelképei jelennek meg ennek az új,  30 lapos jóskártyának impozáns lapjain.

 


A POLÁRIS VILÁG egy különleges jóskártya, amivel jósolni lehet.
A játék egyszerű: Csak fel kell tenned egy eldöntendő kérdést, beírnod a kérdés mezőbe, a kérdésre koncentrálni, rányomni a Jósolj! gombra és már indul is a legegyszerűbb Poláris világ jóslat.
 
Egyszerű – 10 lépés, amely a jóslatig vezet, s mely bizonyossá tesz abban, hogy ez a módszer működik. Akár anélkül, hogy hinnél benne!
Időszerű – idő kijelölésre, igen-nem válaszok adására alkalmas.
Korszerű - a mai ember aktuális kérdéseire felel.
 
Próbáld ki, és ha tetszik, rendeld meg a teljes készletet!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja