SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kedves homeopátiát használó Betegeim és Ismerőseim!

Dr. Sebő Zsuzsanna [cikkei] - 2015-11-10
Szomorúan közlöm Önökkel, hogy a több száz újszülött gyermek, csecsemő, kisgyermek és szüleik gyógyulása csak a képzeletünk szüleménye volt. Az újszülöttjeik, csecsemőik, gyermekeik és Önök mindannyian csak azt hitték, hogy meggyógyultak a homeopátiás gyógyszerektől és az is csak illúzió, hogy gyermekeik felnövekedvén, egészségesebbek, mint kortársaik.
Kedves homeopátiát használó Betegeim és Ismerőseim!

Ennek így kell lennie, hiszen dr. Novák Hunor gyakorló orvos állítja ezt.  Igaz, már egyetemista koromban megtanultam, hogy mindig van, aki „biztosan megmondja a tuttit”, mert ilyen a személyisége, és ez nem is baj, csak nem kell komolyan venni az állításait. Ahogy  Novák dr. mostani írását sem. Leginkább azért, mert a Magyarországon törzskönyvezett homeopátiás szerek nem tartalmaznak xilitet, nyírfacukrot, szemben a rágógumikkal, édességekkel és egyéb élelmiszerekkel. Valótlan állításokkal ijesztgetni anyákat, szülőket, itt már felmerül az orvosi, emberi felelősség kérdése.

Valamikor a Heim Pál toxikológiáján dolgoztam és nap mint nap érkezett gyermek, aki a tévesen adagolt hagyományos gyógyszer miatt betegedett meg.  Akkor  Novák Hunor gondolatmenete alapján  ezekről a gyógyszerekről kiáltsuk ki, hogy nem használhatóak? Vagy írjuk ki nagybetűkkel, hogy a hagyományos gyógyászat veszélybe sodorja a betegeket?  Az Európai Bizottság 2008-ban készített hatástanulmányában említett szakirodalmi becslések szerint az ötödik leggyakoribb halálozási ok a gyógyszerek mellékhatásának tudható be. Nos akkor ne használjuk a hagyományos gyógyszereket, mert halálos mellékhatások is előfordulnak? Ugye ezt senki nem gondolná  komolyan!

Kedves Novák dr. ismételten csak arra kérem, tanulja a gyógyászatot, próbáljon meg jó gyermekorvossá válni, de ez csak akkor fog sikerülni, ha nagyobb alázattal és több energiával fordul a szakma felé. Ön nem ismeri, nem is próbálta a homeopátiát, nem találkozott az azt használó páciensek tömegével, mégis határozottan elutasítja. Igaz ahhoz, hogy hiteles véleményt tudjon mondani, még előbb szakvizsgáznia kellene gyermekgyógyászatból, ezt követően jó néhány évig tanulnia a homeopátiát.

Bízom abban, ahogy az évek múlásával bölcsebbé válik, a bölcsességével a szerénysége is növekedni fog, mely nélkülözhetetlen feltétele annak, hogy valaki jó orvossá váljon.

Ehhez kívánok Önnek jó egészséget, sok kitartást és főleg nagy-nagy alázatot a szakma iránt.

dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász szakorvos (30 éve) homeopata (20 éve)

Fotó: www.flickr.com

Dr. Sebő Zsuzsanna


Dr. Sebő Zsuzsanna
Gyermekgyógyász, homeopátiás tanácsadó

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/922-93-09
E-mail: sebozsuzsa@gmail.com
Honlap: www.homeoduo.hu (fejlesztés alatt)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja