SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ezen a linken bárki lekérdezheti, hogy sikeresen regisztrált-e az oltásra

Családinet [cikkei] - 2021-03-25
Müller Cecília az operatív törzs mai tájékoztatóján bejelentette, hogy elindítják azt az internetes felületet, ahol azok, akik regisztráltak, de még nincsenek beoltva, lekérdezhetik, hogy az oltásuk milyen státuszban van.
Ezen a linken bárki lekérdezheti, hogy sikeresen regisztrált-e az oltásra

A vakcina-regisztrációról szóló információ ezen a linken érhető el. A lekérdezéshez a TAJ-számra és a születési dátumra van szükség. 

Kipróbáltuk, az oltási sorrendről semmit nem lehetett megtudni, csak azt, hogy

"IGEN. Az Ön vakcinaigény iránti regisztrációja érvényes és az szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő nyilvántartásában. Ez azt jelenti, hogy nyilván tartjuk Önt, mint oltandó személyt."

Amennyiben az oldal azt jelzi nekünk, hogy nem regisztráltunk, noha emlékszünk, hogy igen, elképzelhető, hogy néhány nap szükséges, hogy a regisztráló adatait feldogozók felvigyék a rendszerbe.

Ha valakinek több héttel a regisztráció után is azt mutatja az oldal, hogy nem regisztrált, akkor az adatvedelem@neak.gov.hu címre küldött emailben tudja pontosítani az adatait.

 

Tehát a link még egyszer: a vakcina-regisztrációról szóló információ ezen a linken érhető el.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja